Tényleg jobb választás lenne?
Figyelt kérdés
Ugye i5 4690k vennék,de elég sok az AMDs ismerősöm akik azt mondják hogy FX-8350et vegyek mert 8 magos és több szálas,és hogy egy év és megszívom az i5 procival valóban így van?2014. nov. 20. 18:51
1/45 anonim válasza:
a-a....
Egy i5 még bőven jó lesz több évig,inkább az FX-el szívnád meg rendesen!
2/45 A kérdező kommentje:
Magyarul az aki mondta személyesen hogy egy kuka az rosszat akar nekem vagy feltehetően irigy,neki csak AMD volt..? :O
2014. nov. 20. 19:10
3/45 anonim válasza:
vagy csak simán női logikával gondolkozik: nem a minőség hanem a mennyiség számít.. a 8magos amd-t SEMMI nem fogja kihasználni játék téren.. néhány processzorigényes alkalmazás használja csak ki a 8 magot(pl renderelés) de ha játékról és átlag felhasználásról van szó akkor az i5-nek olyan ereje van szálanként ami arconröhögi az amd-t.. arról nem beszélve hogy feleannyit nem fogyaszt és nem kell rá + hűtő csak ha húzni akarod.. de azért jó lenne leírnod hogy mire használnád és milyen alkatrészek mellett
4/45 anonim válasza:
Azért mondják, mert nem értenek hozzá, az FX már most se egy nagy szám, nem hogy egy év múlva, amúgy meg más felépítés, ezért számok alapján nem összevethetőek.
5/45 A kérdező kommentje:
Játszásra használnám,meg néha képszerkesztés,streamelés,videó vágás de inkább játékra.
INTEL Core i5-4690K
MSI Z97-G43
ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5
HyperX 8GB Beast DDR3 1600MHz CL9 KIT
SEAGATE Barracuda 1TB 7200rpm 64MB SATA3
SAMSUNG 120GB 840 EVO SATA3
FSP Raider 550
2014. nov. 20. 19:23
6/45 TallandThin Boy válasza:
Amit írtál konfig az szép, az AMD-t felejtsd el. Vagyis ne az egész céget, leginkább csak az AM3+os foglalatot.
7/45 A kérdező kommentje:
Processzor ügyileg elfelejtettem őket,viszont videokártyában gondolkozom hogy 970 vagy R9 290X de 970 eddig nyerő mert jövőre jön a R9 3xx széria..
2014. nov. 20. 20:08
8/45 TallandThin Boy válasza:
Ha van rá lókesz, akkor gtx970. Nem fogod megbánni az tuti :)
9/45 TallandThin Boy válasza:
#7 Az új AMD-kre nagyon kíváncsi vagyok. Ha teheted, akkor várj amíg megjelennek, szerintem decemberben jönnek egyébként, ha az AMD nagyot akar kaszálni.
10/45 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,de sztem nem várok mert max 300k a keret
2014. nov. 20. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!