Asus F5N laptopom ki-be kapcsol, de mi lehet még a baja?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy Asus F5N laptopom ami állandóan ki és be kapcsolja magát. Régebben is csinálta de mindig bekapcsolt egy idő után. A bios ig sem tud eljutni. A gépet már darabjaira szedtem majd újra össze raktam ( portalanítottam már amennyire tudtam, ventillátor kapott egy kis olajat, újra pasztáztam a videókarit és a procit ) és a belsejében minden éppnek látszik, égés/korrozió nyom nem látható. Próbáltam úgy indítani hogy másik procival, memória slotokat végig kipróbaltam és a ramokat is. Mind1 MINDENT átnéztem rajta mégsem kapcsol be. Esetleg valakinek ötlete? Vagy hajítsam ki a 8. ról?
Előre is köszönöm a válaszokat
2014. nov. 18. 10:17
11/17 A kérdező kommentje:
Becsíkozodásból nem ez volt az első eset. Eddig mindig újra indult
2014. nov. 18. 14:21
12/17 anonim válasza:
De akár lehet ez is az utolsó
nézd meg hogy melegszik e
13/17 A kérdező kommentje:
Ha a VGA ra gondoltál akkor az igen melegszik
2014. nov. 18. 17:10
14/17 A kérdező kommentje:
De nem értem. A hőfok érzékelője nem csaphatja le mert hidegen ha inditom akkor is ezt csinálja. Plusz máskor újra indult de most nem akar. Amúgy a VGA kis lábinál nem látni égés nyomot. Tehát előfordul hogy a hőkapcsolója nyomta le tegnap este. De mível írtam hogy ez nem az első alkalom csináltam neki régebben egy külön hűtő rendszert, csak tegnap este nem volt rákapcsolva. De nem értem akkor sem. Hideg a gép mégse jut el a bootig sem (amúgy nem drasztikus a hőemelkedése, az egyénileg tervezett hütőjével mindig kordában tudtam tartani a hőfokát hogy ne süljön szét vagy ne kapcsolja le a hőérzékelő )
2014. nov. 18. 17:18
16/17 A kérdező kommentje:
A hőelvezető lapon érzem hogy melegszik, de ha be van dugva az átalakított processzor hűtő amit csináltam neki akkor egyenletes a melegedés. Illetve az folyamatosan hűti hogy ne hevüljön fel annyira hogy olvadjon. De ha nagyon meleg lenne akkor lekapcsolná a gépet a hőszabályzója. De az nem hinném hogy közre játszana most, mert 3 óra állás után is ezt csinálta
2014. nov. 18. 17:39
17/17 anonim válasza:
chipset hiba, már sok ilyet javítottam mind ugyanezt csinálta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!