Asus F5N laptopom ki-be kapcsol, de mi lehet még a baja?!
Sziasztok! Van egy Asus F5N laptopom ami állandóan ki és be kapcsolja magát. Régebben is csinálta de mindig bekapcsolt egy idő után. A bios ig sem tud eljutni. A gépet már darabjaira szedtem majd újra össze raktam ( portalanítottam már amennyire tudtam, ventillátor kapott egy kis olajat, újra pasztáztam a videókarit és a procit ) és a belsejében minden éppnek látszik, égés/korrozió nyom nem látható. Próbáltam úgy indítani hogy másik procival, memória slotokat végig kipróbaltam és a ramokat is. Mind1 MINDENT átnéztem rajta mégsem kapcsol be. Esetleg valakinek ötlete? Vagy hajítsam ki a 8. ról?
Előre is köszönöm a válaszokat
Semmi eredmény. Még oda sem jutok el hogy a 4 ledje felvillanjon egyszerre ( azt hiszem bios betöltés után szokott felvillani a 4 led )
1 kérdés? de maradjunk, az újra indítgatásnál.
A venti is leáll majd újra indul ?
és mi volt az előzménye hogy elromlott ? vagy már igy vetted ?
Csináltam gyors egy videót hogy lásd mi a probléma.
A baj tegnap este kezdődött mikor elinditottam egy filmet. Kiraktam teljes képernyőre és egyszercsak becsíkozodott a képernyő és nem reagált semmire. Hosszan nyomtam a power gombot hogy kikapcsoljam, utána mikor újra akartam indítani a gépet ne sikerült mert azóta azt csinálja amit látsz is a videón. Ha van benne winyó ( videót mikor felvettem nem volt benne ) akkor lehet hallani hogy működik, de mikor kikapcsol leáll.
És sajnos nincs másik monitorom
Ha becsikózódik a képernyő akkor megfőtt a BGA
szedd szét és nézd meg nem e melegszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!