Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplapnál a hálózati csatlako...

Alaplapnál a hálózati csatlakozás mit jelent és mennyire van jelentősége?

Figyelt kérdés

Üdv. Szóval annyit akarnék megtudni hogy ha egy alaplapnál a Hálózati csatlakozás: 10/100/1000 Mbps, akkor csak ennyivel tudok pl: torrentel letölteni valamit?

A jelentőségét tényleg nem tudom :/

Játékoknál ez mennyire számít? Minél nagyobb a hálózati csatlakozás annál jobb lesz a ping-em?

Mintha valami olyat láttam volna egy alaplapnál hogy jobb lesz a csatlakozásom ill. pingem játékban és meg szűnik a laggolásom...nem tudom hogy ez igaz-e:/

2014. nov. 14. 22:13
 1/2 P.O.C. ***** válasza:

Nem sok köze van a a ping -hez. A 10/100/1000 Mbps az jelenti hogy gigabites sebességre gépes hálózati kártya van integrálva az alaplapodra. Letölteni továbbra is annyival tudsz, amilyen internet csomagra előfizettél.

De ha pl. két gépet összekötsz, amik gigbites sebességre gépesek. Akkor egymás között gigabites sebességgel másolhatsz. Csak a merevlemez sebesség a proci teljesítmény szabhat határt ennek.

2014. nov. 14. 22:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Tehát akkor jó ha ilyet veszek vagy vegyek más milyet(biztonság kedvéért)?

Köszi a választ amúgy :D

2014. nov. 14. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!