Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Még most elősször észleltem ezt a problémát de inkább már most megkérdezem.. Amikor bekapcsoltam a gépet mint minden nap , bejött az első fekete alapon fehér szöveg és írta , hogy valami "D.E.S.T.R.O. disanched" vagy valami ilyesmit . Nem vagyok pontos mert reggel van de ilyen szöveget írt ki 2 - ször . Mi lehet a baj ?#fülhallgató #winchester #processzor #gép #alaplap #gondolat #gépház #sajtos croassan reggelire #rohadtul megilyedtem
2014. nov. 12. 06:37
1/1 anonim válasza:
Az a bootolási információs panel, minden gépen van. Viszont az általad megadott szó pontatlan, ilyen angol szó nem létezik. A destro rövidítésnek fest, tehát valószínűleg alaplapspecifikus elnevezés lehet.
Mi a pontos konfigod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!