Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a konfigról?

Figyelt kérdés

Oda jutottam hogy szeretnék egy új pc-t.Azt tervezem hogy magamnak rakom össze a megvásárolt alkatrészekből mert így olcsóbban kijövök és a végeredmény is minőségibb lenne.

Ezekből az alkatrészekből tervezem összerakni:

Eurocase ML X605

CPU AMD Athlon X4 750K Trinity 4core (3,4GHz, 4MB)

Zalman case minitower T3, mATX/mITX, bez zdroja, USB3.0

VGA MSI R5670-PMD1G, 1024DDR5/128b, DVI, HDMI, Fan

Whitenergy Napájací zdroj ATX 350W 120 mm verzia BOX Black Line

DDR 3 ............. 8 GB . 1600MHz

DVDRW/RAM LG GH24NSC0 24x SATA

Még talán annyit fűznék hozzá hogy mindennapos használatra elég lenne,nem kellene gamer PC.

2014. nov. 10. 09:56
 1/4 A kérdező kommentje:
+ hűtő az még ez lenne PRIMECOOLER PC-462A625 -D5TB SOCKET A, to 2.6GHZ
2014. nov. 10. 09:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Két ház sok, kínai szavakat fordítsd, nem játszós pécének elég egy IGP-s proci 10 körül, AMD-ből inkább FM2 legyen, tápon ne spórolj!
2014. nov. 10. 10:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocsi.Két házat nem akartam írni,csak a hűtő helyet valahogy odament.Zalmann házat akarom venni táp nélkül.Napájací zdroj=tápot jelent.Bocsi hogy nem olvastam el magam után,de siettem
2014. nov. 10. 10:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja, az integralt grafikus vezerlo boven eleg, ha nem jatszol, meg mindennapos hasznalatra 4gb ram is eleg.
2014. nov. 10. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!