Mondanátok erről a konfigról véleményt?
Sziasztok!
Gépet tervezek vásárolni. A szempontok: vigye a mai játékokat 1440*900-as felbontással, med-max-on, valamint a bővíthetőség még ami fontos, és hát a keret is már kicsit túl lett lépve, minél olcsóbb annál jobb(ez most így 140 körül mozog).
Alaplap: ASUS H97M-PLUS
Processzor: INTEL CORE i3 4340 3.60GHz 4MB (S1150)
RAM: KINGSTON HyperX FURY 8GB [2x4GB] 1600MHz DDR3 KIT
Táp: FSP HEXA+ 500W
Videókártya: GIGABYTE R7 260X 2GB GDDR5 OC (GV-R726XOC-2GD)
Procihűtő: COOLERMASTER Hyper TX3 EVO
Röviden összefoglalva, alaplapot a H97es chipset miatt választottam a bővíthetőség miatt ugye, húzni nem szeretnék semmit, és van rajta M2-es csati is. Proci ahogy néztem ez az i3as eléri néhány i5ös szintjét is, és egész jó eredményeket fut. Procihűtőt mindenféleképpen szeretnék, ennél előny, hogy forgatható a ventillátor, és jó árban van. Táp az van, de sajnos elég noname, így inkább egy 500as FSP mellett döntöttem, hogy a bővítést is bírja majd. HDD az van, valamint ház is, szóval az nem is kell. Ami még kérdéses, és nem tudtam dönteni az a videókártya, arra várok tippeket, hogy mi éri meg ilyen 30 körüli árért, valamint, hogy összességében változtatnátok e valamin.
De hütö minek intelre?
Csak hogy költs rá feleslegesen?
Vga 270/280 (x)
Táp meg lehetne CTG 500/550 de még inkáb xfx 450/550, cm g500, corsair cx430/500
30ért nincs jobb vga
Gépház miau kel cpu hütö?
Mert ha olyan roszul szelözö inkáb azt venék cpu hütö helyet megérne
Házal nincs gond mert oldala mindég lent van
No itt a gond egy elfogadható házban hüvöseb van mint kivül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!