Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az sokat számít játékoknál...

Az sokat számít játékoknál vagy a gépnek a gyorsításába, Ha egy intel processzor 1600mhz-et használ ki, egy amd pedig 2133mhz a memóriám órajelénél?

Figyelt kérdés
És nekem 2133 mhz gamer ramom van. Olyan kéne ami ki is használja, hogy ne menjen kárba. Ha az amd kihasználná ezt, akkor gyorsabb lenne valami és ha igen mi vagy elég az intel ??? Tudom ehhez hozzá járul az alaplap is, de ott is más intelnél is van olyan ami 2133mhz-ig támogatja. meg amd-nél is van. Ha amd-t veszek, akkor olyan alaplapot kéne vennem gondolom ami 2133mhz vagy fölötte támogatja. Intelnél meg elég lenne 1600mhz támogatni ?

2014. nov. 9. 21:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

ez az"amd proci-amd vga ,intel proci-nvidia vga" szöveg akkora hülyeség..

ha e kettő proci közül kell választani akkor 4690k + z97-es alaplap mondjuk ASROCK Z97 Pro3\pro4\Extreme3 (sosem voltam jó alaplap témában szóval ha ír valaki más is pontosabbat fog tudni mondani)

DE ha nem akarod húzni a processzort akkor elég egy i5 4440\4460(amelyik olcsóbb) + h97 es alaplap

azért azt elmondom hogy ezek a processzorok sokkal komolyabb videokártyákat is "ki tudnak hajtani" mint a tied szóval ha új játékokat akarsz magas grafikán játszani akkor azt is cserélni kell majd

2014. nov. 12. 00:40
 22/22 anonim ***** válasza:
I5 4690K-t vedd, mert újabb, mellé egy Z97 lapot. A 3. generációs procik használtan érik meg leginkább.
2014. nov. 12. 06:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!