Melyik a jobb gépház?
aerocool strike-x one advence VAGY Zalman Z3 Plus
GÉPEM:
Core I5 4570
CM Hyper 212 EVO
MSI H87 G41 PC Mate
ASUS GTX 660
Kingmax 4GB DDR3 1600mhz (2db)
CM G600
Melyikbe fér el jobban?
Melyiknek jobb a hűtése, és milyen hűtőket vegyek pluszba (jo teljesitményű)?
Méretre egyformák, hűtésről nem tudok nyilatkozni, mert egyik sem volt, de szintén Zalman Z3 Plus-t fogom venni 1 hónap mulva.. főbb szempont nálam az ablakos oldal volt legalább részben és normálisan nézzen ki..
A Zalman-ban "csak" 4 gyári venti van, nekem már az is bőven megfelel, és szerintem a strike-x nagyon bután néz ki.
a Zalman "elegáns" legalábbis nekem jobban bejön én arra voksolok :)
(most egy mini házam van 1 ventivel és nem melegszik benne semmi, remélhetőleg a zalmanban sem fog:) )
Szerintem mind a kettő tök ugyan azt tudja, ami dönt az a te preferenciád és képességeid.
Én spec nem tudok elegánsan csak praktikusan kábelezni, így nem ragaszkodnék a plexihez. Viszont a Z3 szolidabb.
Ezt így ránézésre nem lehet megállapítani, de az Aerocoolon annyival lehet jobb a hűtés, hogy az oldalfalra lehet ventit szerelni.
De akkor már: elől és hátul 1-1 fent 2, oldalt 2. Kell ennyi venti egy gépbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!