Az sokat számít játékoknál vagy a gépnek a gyorsításába, Ha egy intel processzor 1600mhz-et használ ki, egy amd pedig 2133mhz a memóriám órajelénél?
ez nem egy atom hűtő, de nekem nagyon jól bevállt és másnak is. [link]
alaplapnak meg nem kell 25ezer forintos...
CHICONY Hipro 430W HP-D4802RWR2 ez a tápom van.
Videókártyám az szuper egy jó ideig nem is veszek másikat : Sapphire Radeon HD7790 Dual-X OC 1GB 128bit DDR5.
én semmiképp nem vennék amd-t 80.000 ből.. nem fejleszthető nem jobb a játékokban és még + hűtőt is kell venni mellé.
a #6 nak igaza van én is azt venném esetleg kereshetsz egy olcsóbb h97 es lapot.. a tápról pedig sokat nem tudok de én cserélném egy coolermaster g500 ra esetleg fsp hexa 500
Ennyiből Intel, az erősebb, nem marketing.
Táp csere CM G500-ra.
Ami szemet szúrt az, hogy gamer ram. Valaki akkor tud ajánlani gamer tápot, gamer hdd-t és games ssd-t?
PcDoki626
Köszönöm a válaszod ez kellett most nekem itt döntésnek épp a szélén álltam hogy intel vagy amd. Szóval intel lesz.
Még az lenne a kérdésem tőled, hogy intelből ugye 3570k vagy 4690k akarok venni + egy jó alaplapot és ennek ki kellene jönnie nagyon max. 85 ezer forintból. És más intelt nem veszek csak a 2 közül valamelyiket. Esetleg tudsz e ajánlani valamit, hogy hogy vegyem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!