Ez a sebesség csak szerintem lassú egy ssd-hez képest?
Seq read: 222Mb/s Write:78,98Mb/s
512k: 211.6 write:66.76
4k: 23.21 write:46.49
4kqd32: 22.53 write:51.14
Egy 64gb-os kingston ssd now v300 plus sata3-as
Nekem a gépemben sata 2 van de akkor is kevés nem?
Nem használtam még ssd-t soha :S
De ezt a a Write:78,98Mb/s sebességet a SATA 2-es samu HDD-m is hozza.
Nem tudom ez az SSD mikori kiadás, de ennek a típusnak egyik napról a másikra megváltoztatták a belsejét. Mondanom sem kell, hogy lassabbra. A gyári adatok alapján is 150/50 read/write a sebessége (seq). Annál viszont jobb a tied.
Valószínű, hogy rosszul mértél és igen AHCI módba kell lenni a beállításnak a BIOS-ban. Kb így: itt az "Integrated Peripherals" [link] azon belül
A vezérlő tömörített adatokat használ, ezért méréskor is hasonlóra kell állítani, Zero Fill-re [link]
Most akkor az a jó ha AHCI módban van vagy más legyen?
Megjegyzem csak ssd- van a gépben normál hdd-t csak usb vel használok tehát elsődleges szempont nekem csak az ssd nem kell hogy más is menjen amit esetleg satára dugnék
Mindjárt linkelek be képet de nekem egyáltalán nincs olyan beállítás a standard cmos features után mint nálad..sőt utána egyik menüpontban sincs AHCI...
Olyanok vannak hogy auto meg large meg none stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!