Intergált kártyával szaggat a kép és csúszik a hang Youtube-on. Mitől lehet ez?
Technikai okok miatt ki kellett venni a videókártyát a gépemből (tesóm gépében bedöglött a videókártya, addig az enyémet használja), és az integrált videókártyát használom. Viszont nem csak a játékok futnak rosszul, hanem a youtube is lassú, csúszik a hang, 4 fps és 15 fps között ugrál a videó.
Gép adatai:
Processor: AMD Athlon(tm) Dual Core Processor 4050e (2 CPUs), ~2.1GHz
Memory: 2048MB RAM
Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit
NVIDIA GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a
Mert ennyit tud az integrált. Ha többet tudna, akkor szükség lenne dedikáltra? Ugye, hogy nem.
Nem ide tartozik, de otthon az Ultimate kiadás melyik szolgáltatását használod? Annyira érdekel!
Az én gépemben is ugyanilyen chipset van és szépen elboldogul az 1920x1200-as felbontással.
Mondjuk játszani nem játszom, de most a kérdésed miatt megnéztem egy helikopteres Samsung Bluray demo-t a YouTube-ról. Szépen lefutott.
A 307.83-as illesztő van fenn, meg az utolsó chipset driver ami megjeleent az alaplapomhoz.
Kiegészítés:
Az fps számlálóval ne foglalkozz, mert tisztára idegroncs leszel tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!