Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows 7 Professional 64...

Darr kérdése:

Windows 7 Professional 64 bit. Nincs hang. Miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Hatalmas problémám van mivel egész nap kb zenét hallgatok a gépen és most meg vagyok őrülve hogy nincs hang már 3 napja...

Elvittem ma egy számítógépes boltba, elmondtam mivan, oké visszamentem hazahoztam... ÉS MÉG MINDIG NINCS HANG...

Mire visszaértem már bezárt a bolt és most itthon idegeskedek hogy mivan... már mindenféle drivert letöltöttem, ujraindul a gép és semmi... azt írja hogy: Nincs csatlakoztatott hangszóró vagy fülhallgató...

Everest-et letöltöttem és a hangkártya vagy mi ilyen benne: ATI Radeon HDMI @ ATI RV710/730/740 - High Definition Audio Controller PCI

ennyit tudtam most így hirtelen ha kell még valami és tudnátok segíteni akkor mondjátok mit írjak le alaplap stb és leírom.

Előre is köszönöm!

2014. nov. 4. 18:50
1 2
 1/14 Tengor ***** válasza:

Mi az alapértelmezett hangkiement? Csak ez a HDMI van?

Milyen alaplap van a gépben? Az alapján már el lehet indulni a valódi hangkártya irányába?

2014. nov. 4. 18:57
 2/14 A kérdező kommentje:

igen azt írja hogy az alapértelmezett: AMD HDMI Output, de azt is írja hogy nincs csatlakoztatva és egy piros lefele mutató nyíl van ott..

Alaplap neve Gigabyte GA-G31M-ES2L v2

2014. nov. 4. 19:02
 3/14 anonim ***** válasza:
Ú, ez egy HDMI csatlakozó az alaplapon... És ha az Eszközkezelőben nézed meg?
2014. nov. 4. 19:46
 4/14 A kérdező kommentje:

eszközkezelőben a Hang résznél ez van:

AMD High Definition Audio Device

2014. nov. 4. 20:06
 5/14 Tengor ***** válasza:
A Gyga oldaláról minden szükséges drivert tegyél fel! Az a HDMI kimenet a VGA-nak a hangkimenete.
2014. nov. 4. 20:09
 6/14 A kérdező kommentje:

fogalmam sincs mit értesz a "minden szükséges"

az jó, viszont hangkártyáról ment eddig a hangszóró mert az integráltnak kiszakadt még régebben a dugója

2014. nov. 4. 20:17
 7/14 A kérdező kommentje:

mondtam a csávónak hogy a 32bites sima win7-et rakja fel de nem bírta felfogni és mire visszamentem már ez volt rajta... nem is ismerem ezt a professional kiadást...

32bitesen megtudtam csinálni könnyebb volt drivert találni rá

2014. nov. 4. 20:25
 8/14 Tengor ***** válasza:

Rendben. Akkor ne innen kezdjük. Első körben menj vissza, ahol voltál, és kérd vissza a pénzed! Említsd meg a fogyasztó védőket is!

Aztán keress egy normális informatikust, aki meg tudja ezt csinálni!

2014. nov. 4. 20:35
 9/14 A kérdező kommentje:

pont ezen gondolkodtam holnap meg is teszem és ha nem tetszik nekik leborítok pár gépet a polcról is hátha meggondolják magukat.

7ezret fizettem az ujratelepítésért és egy videókártya ventillátor cseréért.

köszönöm a segítséget amúgy hülye vagyok én ezekhez :D

2014. nov. 4. 20:36
 10/14 anonim ***** válasza:

#8:

Miért menjen vissza? Mert "Professional" verziót raktak rá? Mert akkor nem értem... De azért tényleg visszamehetne, hogy nem is állítottak be, stb. az új rendszereden. Ha ezért menjen vissza, akkor elnézést.

2014. nov. 4. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!