Windows 7 Professional 64 bit. Nincs hang. Miért?
Sziasztok.
Hatalmas problémám van mivel egész nap kb zenét hallgatok a gépen és most meg vagyok őrülve hogy nincs hang már 3 napja...
Elvittem ma egy számítógépes boltba, elmondtam mivan, oké visszamentem hazahoztam... ÉS MÉG MINDIG NINCS HANG...
Mire visszaértem már bezárt a bolt és most itthon idegeskedek hogy mivan... már mindenféle drivert letöltöttem, ujraindul a gép és semmi... azt írja hogy: Nincs csatlakoztatott hangszóró vagy fülhallgató...
Everest-et letöltöttem és a hangkártya vagy mi ilyen benne: ATI Radeon HDMI @ ATI RV710/730/740 - High Definition Audio Controller PCI
ennyit tudtam most így hirtelen ha kell még valami és tudnátok segíteni akkor mondjátok mit írjak le alaplap stb és leírom.
Előre is köszönöm!
pont azt csináltam amit írtál kedves utolsó, ma reggel megcsináltam saját magamnak mert a "szakemberek" csak néztek mikor visszavittem... visszakértem a pénzt ők visszaadták elnézést kértek stb...
nem is érdekel már amúgy többet nem viszem oda a gépet.
DE VÉGRE VAN MÁR ZENE ÚRISTEN azt hittem végem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!