Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » DirectX hangprobléma? + Képpel

DirectX hangprobléma? + Képpel

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudnátok segíteni? Levettem a dxdiag-ban a hang hardveres gyorsítását, ahogy szoktam, mert a GTA San Andreas alapgyorsítással jobban szól (nem röcsög eső után, etc.) mint maximális gyorsítással. Így is tettem, de véletlen a csúszkát levettem teljesen, és már teljesen el van már szürkítve, egyszerűen nem engedi visszatenni közepesre, vagy magasra, azt írja, nem érzékel hangkártyát.. és így hogy levettem semmi hangot nem játszik le.. mi a fene történt? Holott az előbb még szólt a zene is, csak ezzel a hülye csúszkával szúrtam el valamit... hogy lehet visszacsinálni?

+ KÉP

[link]

2014. nov. 3. 20:35
 1/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a SOKSOK segítséget.. ge*iládák...
2014. nov. 3. 21:42
 2/2 anonim ***** válasza:

mondjuk megpróbálnék feltenni/újrarakni hangkártya drivert,vagy alaplap drivert.

de te inkább dobd ki azt a sz.r gépet a francba,és nézz be egy-két etikaórára.

2014. nov. 3. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!