Laptopnál a Wifi-t miért kell illesztőprogram?
Figyelt kérdés
Mert Win7-em van és alapból működik rajta a wifi telepítenem se kellett . Driverkeresőnél meg van egy 500 mb-os illesztőprogram a wifihez.2014. okt. 30. 11:37
1/10 Tengor válasza:
Mert az általános driver nem mindig a legjobb. A driver keresőket felejtsd el és kerüld őket!
A gyártó oldaláról szedd le a megfelelő drivert!
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi de ez a driver kereső a gyártó oldaláról keresi a drivereket és tölti le :)
2014. okt. 30. 11:43
3/10 A kérdező kommentje:
De amúgy észre lehet venni valami különbséget ha feltelepítem a drivert?
2014. okt. 30. 11:44
4/10 Nosco válasza:
Általában plusz funkciókat is ad amit az alap win7 nem ismer fel!
5/10 Tengor válasza:
#2, vagy ezt mondja... Ha tudod, hogy mit csinál, akkor miért kell egy 3. fél programja, hogy a legalapvetőbb funkciókat ellátó programokat telepítse?
Elég sok kérdést lehetett korábban olvasni a GYK-n, amikor az ilyen driver varázslók a driverek helyett mindenféle ragyát telepítettek és telepíthettek, mert az egyszeri user admin jogokat biztosított a programnak.
6/10 A kérdező kommentje:
Haver (Tengor) bocs de nem értem a mondatodat :D Akárhányszor el olvasom xD
2014. okt. 30. 11:53
7/10 anonim válasza:
Ezek a driverkereső csodák a legalkalmasabbak vírus terjesztésére. Korábban a mindenféle YT-Downloaderek voltak ezek, most mindenki rákattant ezekre a driver keresőkre. Nem is értem, mi szükség van erre. Tudom, hogy XY lapom van, felmegyek a cég oldalára és letöltöm a drivereket. Nem egy agysebészet.
8/10 A kérdező kommentje:
De mondom hogy ez a cég oldalárol tölti le. Mert pl amikor le akarom tölteni a letöltő link ilyen: lenovo.com/driver/xy.exe
2014. okt. 30. 12:01
9/10 anonim válasza:
Nem szabad neki elhinni. Ha lenovo laptopod van, akkor itt keress neki drivert: [link]
10/10 A kérdező kommentje:
Tudom nem vagyok hülye ez 1000% hogy jó helyről szedi le!
2014. okt. 30. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!