R9 290 miért indítja újra a gépet?
Figyelt kérdés
Először kezdi azzal, hogy illesztőprogram összeomlott miután pár másodpercig megfagy és fekete képet produkál. Ez vagy kétszer 1 percen belül harmadjára újraindul. Kék halál nincs. Gépem most jön szervízből minden más hibátlan, gondolok itt ramra, vinyókra, processzorra. Tápom 700W-os Chieftec. 150% hogy elég neki. Nyers Winfost már 3x kapott... Mindenhogy fennáll a probléma.Mindent próbáltam már. Régebbi illesztőprogram, újabb illesztőprogram, 2D-be memória órajelet emeltem, MSI Afterburnerrel ULPS-t kikapcsoltam, force constant voltage bekapcsolva, BIOS-ban a védelmi rendszert ami nagy áramingadozás esetén elveszi az áramot kikapcsoltam. Ha nem találok megoldást marad, hogy eladom és veszek egy 780-at... Az is tudja ezt a teljesítményt, de nem omladozik mint egy kártyavár. Bárkinek bármi tipp? Esküszöm hajam kihullik már, hogy bármit csinálok nem jó. Másnak is produkálja a hibákat szóval kétlem, hogy a kártya lenne szar... Sokan panaszkodnak erre. Van, hogy órákig játszok hibátlanul megy(nem melegszik mert max 73fokon volt eddig) van, hogy chrome alatt összeomlik egy 360p-s videó alatt...2014. okt. 4. 23:02
1/2 BM-Striker válasza:
CFT-700-14CS
Ha ilyen van, akkor ez nem lesz jó, mivel 18A.es ágai vannak.
2/2 A kérdező kommentje:
GPS700A8 van. Elég neki. Nem itt van a gond. De köszönöm!
2014. okt. 5. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!