Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Több mint egy óráig nyomtat a...

Több mint egy óráig nyomtat a HP 840C -es nyomtatóm egy lapot! Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Mi lehet az oka, hogy egyik nap még minden gond nélkül működött a nyomtató(típusa HP 840C tintasugaras nyomtató) és másnap mikor bekapcsolom egy sima A/4- es lap nyomtatásához több mint egy óra kell neki. Ilyet mezei felhasználóként még nem tapasztaltam. Tudom, hogy elég idős már szegény nyomtató, de eddig minden gond nélkül nyomtatott. Kérem aki tud valami okosat mondani segítsen SOS nyomtatnom kellene de így nem lehet.

A segítő válaszokat előre is köszönöm.

#Lassú nyomtató #HP 840c
2014. okt. 29. 22:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha a mechanika nem adta be a kulcsot, akkor elképzelhető, hogy a driver hibásodott meg.

Mindenesetre ez tényleg furcsa. Itt arról írnak, hogy a koszos toner kontakt felület miatt lassul be a nyomtatás: [link]

(de itt sem egy óra szerepel). Első körben azért tisztítsd meg, ha nem segít, rakd újra a drivert. Ha az sem segít, akkor lehet a hardverelemet vizsgálgatni.

2014. okt. 29. 23:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A patront megtörölgettem, így most már kijelzi a festékhibát és neki se fog a nyomtatásnak. Megyek veszek új patront és kiderül mi van.Remélem így mostmár nyomtatni fog majd.
2014. okt. 30. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!