Miért nyomtat rossz színben a nyomtatóm?
Figyelt kérdés
ma vettem patront, fél óra szarakodás után végre elfogadta, nyomtattam, de ilyen sárgás a kép, mi lehet a probléma?
a nyomtatóm: HP photosmart plus B209a
2014. jún. 5. 19:17
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy rossz sorrendben tetted bele.
Lehet, hogy valamelyiket rosszul, és nem látja.
Lehet, hogy hibás patront vettél.
Lehet, hogy nem bele valót vettél.
Varázsgömb nélkül nehéz megmondani. De kell, hogy legyen valami diagnosztikai programja, meg használati útmutatója, ami kitér az efféle problémákra.
2/3 anonim válasza:
Új volt a patron, vagy felújított?
Ha felújított, akkor van hogy jó néhány színes lapot kell nyomtatni, hogy javuljon. Legalábbis nálam. Színes teszt köröket szoktam vagy 3-4 szer, mire rendbe jön. (persze nem a4 méretben)
3/3 A kérdező kommentje:
új volt, gyári patron, nyomtattam egy próba képet és észrevettem hogy a cián színt valamiért egyáltalán nem nyomtat, megnéztem, van benne, a gép szerint is, odanyomtam egy zsebkendőt és fogott is, kitisztítottam a nyomtató fejét is, de egyszerűen nem fog
2014. jún. 6. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!