Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most komolyan ilyen gyenge az...

Most komolyan ilyen gyenge az Xbox One?

Figyelt kérdés
Vettem egy xbox onet és egyáltalán nem vagyok megelegédve vele, van hozzá 6 játékom, és több játékban is észrevettem, hogy néha szaggat, kb mintha 25 alá esne az fps...

2014. okt. 20. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:
eddig pc-s voltál? akkor a 30fps korlátot látod :D egyébként sok játékban vannak szaggatások pl töltéseknél
2014. okt. 20. 17:47
 2/7 A kérdező kommentje:
igen, eddig pc-s voltam, elég komoly gépem volt mindig. nem hittem volna, hogy ennyire rossz konzolon játszani.. :(
2014. okt. 20. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Ilyenkor örülök a -2,6 drioptiás szememnek (rövidlátó vagyok). Nem, vagy csak nehezen tudok különbséget tenni 30 és 100 FPS között, még szemüvegben is.

Amúgy ugyanezt tapasztalnád a PlayStation 4-nél is. Mivel fix hardverről van szó, ezért a grafika minősége érdekében korlátozzák az FPS-t. Amúgy nem értem mi a probléma a 30 képkockával, 25-től már folyamatosan mozgónak látni.

2014. okt. 20. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:

#2 ez filmnél igaz viszont interaktív dolognál látszik.. pl fps,moba stb műfajokban az ezredmásodpercek is számítanak és ha a másik hamarabb cselekszik akkor véged..

[link]

2014. okt. 20. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Megnéztem az oldalt, de én tényleg nem láttam sok különbséget. Esetleg annyit, hogy gyors mozgás közben a 60 FPS-nél mintha jobban kirajzolódnának a képernyő szélén lévő textúrák, tehát nem mosódnak el (Battlefield 3 driving; Sniper Elite v2).

Lehet, sőt biztos, hogy nem csak ennyi van. Mondjuk a BF 3 driving-nál mit érdemes nézni (melyik pontot) a videón?

De konzolon nem nagy probléma az alacsony FPS. Ha neked 30 van, akkor másnak is.

2014. okt. 21. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:
először csak az egyiket nézd aztán a másikat (én akkor látok különbséget ha a jobb oldalit nézem elsőnek)
2014. okt. 21. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Esküszöm, akármeddig néztem a videókat, semmi különbséget sem láttam köztük. Igaz, nekem rossz a szemem, talán ezért.
2014. okt. 25. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!