Most komolyan ilyen gyenge az Xbox One?
Ilyenkor örülök a -2,6 drioptiás szememnek (rövidlátó vagyok). Nem, vagy csak nehezen tudok különbséget tenni 30 és 100 FPS között, még szemüvegben is.
Amúgy ugyanezt tapasztalnád a PlayStation 4-nél is. Mivel fix hardverről van szó, ezért a grafika minősége érdekében korlátozzák az FPS-t. Amúgy nem értem mi a probléma a 30 képkockával, 25-től már folyamatosan mozgónak látni.
#2 ez filmnél igaz viszont interaktív dolognál látszik.. pl fps,moba stb műfajokban az ezredmásodpercek is számítanak és ha a másik hamarabb cselekszik akkor véged..
Megnéztem az oldalt, de én tényleg nem láttam sok különbséget. Esetleg annyit, hogy gyors mozgás közben a 60 FPS-nél mintha jobban kirajzolódnának a képernyő szélén lévő textúrák, tehát nem mosódnak el (Battlefield 3 driving; Sniper Elite v2).
Lehet, sőt biztos, hogy nem csak ennyi van. Mondjuk a BF 3 driving-nál mit érdemes nézni (melyik pontot) a videón?
De konzolon nem nagy probléma az alacsony FPS. Ha neked 30 van, akkor másnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!