Xbox One vs PC. Melyik legyen?
Figyelt kérdés
Elég nagy dilemmába vagyok mivel jelenleg meg tudnék engedni magamnak egy xbox one-t, de én mindig is pc-s voltam. A gond az, hogy a jelenlegi gépem már nem igazán bírja az igénybevételt ezért egy újat szeretnék össze rakni. És itt jön az eldöntendő kérdés. Xbox One vagy Pc? Vegyek most egy Xbox One-t és akkor tudnék játszania forza horizon 2-vel (emiatt kezdtem el gondolkozni az xbox one-on) és hamarabb tudnék játszani a gta 5-el vagy gyűjtsek inkább egy pc-re a szebb grafika meg minden más miatt ami a pc mellet szól?2014. okt. 19. 13:13
1/5 anonim válasza:
Inkább pc. Nem hinném, hogy csak 1 játék miatt jobban megérné az xone. Ha mégis konzolt szeretnél, akkor inkább ps4.
2/5 anonim válasza:
Én is a Pc mellett szavazok. Igaz, hogy a GTA 5 is hamarébb jön ki az új kozolokra de utána pár hónap múlvan jön PC-re is és konzolon nem olyan a játékélmény mint PC-n. Ez alatt azt értem, hogy GTA játékokat sokkal jobb egérrel és billentyűzettel játszani, mert a konzol karon kényelmetlen lehet ha egyszerre több gonbot is le kell nyomni.
4/5 anonim válasza:
Ezzel a konzolgenerációval az a baj hogy minden eddiginél az asztali/hordozható számítógépek alkatrészeihez nagyon közel állnak így a játék fejlesztésbe nincs már akkora különbség (állítólag dx 12-be portolni a játékot gyerekjáték lesz). És mivel nincs nagy különbség alkatrészbe egyre több konzol játék jön ki pc-re főleg ami "sikertelen" lett. De sajnos ennek az a hátránya hogy már most bizonyos szinten korszerűtlen technológiát raktak bele, de már készülnek a cloud alapú dolgokra (pl ps4-en ps3-as játékkal a netről stb) szerintem ez egy bukott generáció így hogy lassan minden felhő központú lesz.
5/5 anonim válasza:
"GTA játékokat sokkal jobb egérrel és billentyűzettel játszani" hát ez nem mindenkinél így van! én képtelen vagyok egy GTA játékot Bill meg egérrel játszani, nekem sokkal nagyobb játék élményt nyújt egy Controller!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!