Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Most komolyan lehet rendelni...

Most komolyan lehet rendelni a konzolvilág.hu-ról xbox one-t?

Figyelt kérdés

Mer ugyolvastam hogy csak 2015be lesz MO-n xbox one.

Most ha vennék akkor ugyan ugy használhatnám mind a x360-at(tudnék rá venni gold live tagságot is)? Mer más oldalon meg csak elölehetrendelni. Pld mediamarkt,576 ezek elég nagy boltok h lehet h itt nincs még?

2014. jan. 6. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Dehogy is. Már lehet kapni pár hete és embargó sincs már, tehát működik, tudod használni. Szóval a konzolvilágról is lehet rendelni, igen. Nekem is már van 1 hete kb. :)
2014. jan. 6. 20:25
 2/4 A kérdező kommentje:
HUU ez nagyon király,én meg már majd nem megörültem h csak jövöre lesz, megjön a fizetés és már rendelem is :D
2014. jan. 6. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Magyarországon a környező országokhoz képest korábban lehetett kapni pár nappal. Egyébként nyugodt szívvel vedd meg, bár csak akkor, ha hajlandó vagy megfizetni a játékokat. Mivel flash még biztos, hogy várat magára egy jódarabig.
2014. jan. 6. 20:38
 4/4 A kérdező kommentje:
a régi xboxhoz is megvettem, ehhez is megveszem legfeljebb majd havonta csak egyet, nem cseszném szét a flashel az biztos.de még mindig alig hiszem el h lehet kapni, mer egy honapja sok oldalon még azt se tudták mikor lesz MO-n vagy h lesz e egyátalán.
2014. jan. 6. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!