A szokásos kérdés Intel vagy AMD? 2 AMD procit néztem ki ilyen árban lévő Intelek mit tudnak és felérnek e ezekkel a procikkal teljesítményben?
Figyelt kérdés
AMD ből 2 processzort néztem ki magamnak:
1. AMD FX-4350 26 707 Ft-tól
Processzor sebesség: 4,2 GHz, Processzormagok száma: 4 magos, Processzor típus: Fusion, Tokozás: Socket AM3+, Másodlagos gyorsítótár: 12 MB
2. AMD FX-6300 3.5GHz AM3+ 26 010 Ft-tól
6 magos
Processzor foglalat AMD Socket AM3+
Processzor órajel 3500 Mhz
Gyártási technológia 32 nm
Busz sebesség 2000 Mhz
Cache
L2 cache 6 MB
L3 cache 8 MB
Fogyasztás 95 W
2014. okt. 18. 21:26
2/7 anonim válasza:
Én az AMD-ben többször is keservesen csalódtam. Intelt javaslom, amúgy is ez van reklámozva. Ha rám hallgatsz, nem veszel AMD-t.
3/7 anonim válasza:
Ha meg tudsz magadnak engedni egy i3-at (4150), akkor általában érdemes inkább abban gondolkodni.
4/7 anonim válasza:
...még mindig nem írtad le kérdező: mire is kell neked a proci: munkára vagy játékra....???
5/7 A kérdező kommentje:
Mindkettőre. Játékra és webfejlesztésre illetve videóvágásra full hd ban.
2014. okt. 18. 22:25
6/7 anonim válasza:
Mivel videovágásra is használod,így inkább maradnék az FX6300 mellett,ebben gyorsabb mint egy i3,és tuningal ez az előny még növelhető.
Viszont azzal számolj,hogy 20 ezer alatt nem igen kapni jó lapot FX alá.
Gigabyte 970 UD3P ajánlatos például.
FX4350 nem éri meg annyiért,20 ezer lenne a valós ára.
7/7 anonim válasza:
Ja csak hogy világos legyen,a tesztben az A10-6800K = FX4350
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!