Intel HD 4600 körülbelül melyik AMD-s APU szintjén van GPU teljesítményben?
Hát ez meg hogy jött ki neked?
Mi az Intel legerősebb APU-ja?
Mert AMD-nél az A10 6800K. Ebben van egy 8670D igp ez kerül 35.000-be
Intelnél pl van a INTEL Core i7-4770K , ebben van egy HD4600, ez kerül 84.000-be
......
és a két igp közt ég és föld a különbség játék szempontjából az AMD javára...ólcsóbban
"Mi az Intel legerősebb APU-ja? "
Amiben GT3e van. Csak épp azt kb sehol nem kapod, normális szoftver arra se nagyon van, és edrammal meg dupla tranyóból egy kifutó architektúrát épp elver.
Magyarul:
Otthoni olcsó, mindenes konfignak még mindig jobban megéri egy alsó kategóriás amd apu, tekintve, hogy a video teljesítményben azonos áron erősebb, és itt ez a fontosabb, a cpu erő meg dosztig elég.
Irodai olcsó, office-os konfignak pedig érdemesebb az intel pentium sorozatát választani, tekintve, hogy video teljesítményre nincs igazán szükség, a gyakrabban használt cpu rész pedig azonos áron erősebb.
Tudom, hogy ez túlságosan leegyszerűsítése a témának, de nagyjából erről van szó? Olcsó alatt a hatvan-hetven körülit értem.
Nem tudom.
Irodai alkalmazásokra, számítástechnikai tantermek teljes gépcseréjénél esetleg irodák teljes gépcseréjénél még-ha az olcsóság is a fontos, nagy tételben vásárolnak ,esetleg pályázat útján vesznek előre összeállított konfigokat.
Egy A6 5400K-s proci köré építve gépet (ha olcsó alkatrészekből válogatsz), ugyanúgy kijössz úgy 60-70-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!