AMD Athlon II X6 (1055T) milyen Intel CPU-nak felel meg körülbelül teljesítményben?
XD i3
6 magost akor vegyél ha kihasználod a 6 magot
Hát azért nem éppen. Ami jól skálázódik a magokkal, tehát 4 felett is jól tudja használni ott az X6 verné, de legtöbb esetben igen az i5 2300 lenne a jobb.
Első:te most a magok számából és az órajelből ítélnél, ami egyáltalán nem meghatározó.
Igazából azért kérdezem, mert egyik haverom vett X6-ost, kíváncsi vagyok, hogy ha Intelben gondolkozom, akkor mi az, ami hasonlít ahhoz.
Én még mindig inkább Intel párti vagyok, de az AMD procikban nagyon le vagyok maradva, szóval eléggé hülye vagyok hozzájuk.
"Ami jól skálázódik a magokkal, tehát 4 felett is jól tudja használni ott az X6 verné"
Ilyen alkalmazás azonban egyelőre vajmi kevés van... És még ott sem csak és kizárólag a magok (valós vagy virtuális) száma számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!