Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a macbook air jó videóvágásra?

Ez a macbook air jó videóvágásra?

Figyelt kérdés

1.4Ghz dual core Intel Core i5 with 3MB L3 cache

Intel hd graphics 5000

2014. okt. 15. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
Ha szeretsz kis képernyőn dolgozni és várakozni, tökéletes.
2014. okt. 15. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Rá lehet dugni akár mekkora monitort. Úgyhogy még ez sem jelenthet problémát.
2014. okt. 15. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
De a macbook árából jobb gép/laptop is kijönne.
2014. okt. 15. 18:27
 4/6 A kérdező kommentje:
tudom épp eladom a gamer gépem mert ekkora teljesítményre nincs szükségem és nagyon tetszenek a macbookok a kis képernyő nem számít meg a várakozás sem
2014. okt. 15. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Akkor voltaképpen már eldöntötted, csak megerősítésért jöttél.

Szerintem videóvágásra hasonló (ha nem jobb) gép kell mint játékra (azért sem gémelés), de ha te ilyen mazochista típus vagy akkor jó a macbook. De egy okostelefonon talán még jobb, az kisebb is.

2014. okt. 15. 20:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen videók. Komolyabb videovágásra egyértelműen jobb egy Retina MacBook Pro.

A 13" szerintem elég, mert ha néha kell egy kicsit több, egyszerűen rákötöd egy monitorra.

Ezen a MacBook Air-en 1080p feletti minőségben már nem nagyon, vagy csak nehezen tudsz vágni. Hobbiszintre elég, de profi munkára már nem.

Én rendszeresen vágok hosszabb 1080p, 4k videókat erősebb effekekkel, ezért kell nekem a Pro mindenképpen.

Egyébként a világ legjobb laptopja a kategóriájában, akik össze tudnának rakni egy "jobb gépet feleennyiért", azok nem tudják miről beszélnek.

2014. okt. 17. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!