Ez a macbook air jó videóvágásra?
1.4Ghz dual core Intel Core i5 with 3MB L3 cache
Intel hd graphics 5000
Akkor voltaképpen már eldöntötted, csak megerősítésért jöttél.
Szerintem videóvágásra hasonló (ha nem jobb) gép kell mint játékra (azért sem gémelés), de ha te ilyen mazochista típus vagy akkor jó a macbook. De egy okostelefonon talán még jobb, az kisebb is.
Attól függ, milyen videók. Komolyabb videovágásra egyértelműen jobb egy Retina MacBook Pro.
A 13" szerintem elég, mert ha néha kell egy kicsit több, egyszerűen rákötöd egy monitorra.
Ezen a MacBook Air-en 1080p feletti minőségben már nem nagyon, vagy csak nehezen tudsz vágni. Hobbiszintre elég, de profi munkára már nem.
Én rendszeresen vágok hosszabb 1080p, 4k videókat erősebb effekekkel, ezért kell nekem a Pro mindenképpen.
Egyébként a világ legjobb laptopja a kategóriájában, akik össze tudnának rakni egy "jobb gépet feleennyiért", azok nem tudják miről beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!