Macbook tulajdonosok! Tényleg ennyire melegszik?
igen, közben megszoktam, flash player nélkül még a youtube sem hajtja szét. nem tudom milyen beépített lejátszója lehet. igen, egyébként smc control fan-nal beállítottam az alapot inkább olyan 2500 rpm-re, az még éppen a csendes, de kicsit jobban hűt, mint alapfordulaton. igazság szerint lehet, hogy segítene egy kis karbantartás rajta, csak ár/hatékonyság miatt nem tudom megérné-e. hátul belenézve a szellőzőnyíláson látszódik egy elég makacs porcica, ami nem is nagyon mozdul meg, szóval bele se merek gondolni, hogy milyen lehet az a rész, amit nem látok :D
csak ugye tény, hogy 4-5 fok minuszért nem nagyon éri meg az a 6-8ezer Ft, ha olyan helyre viszem...én meg nem szivesen esek neki egyedül. eladásnál meg úgysem dob az árán semennyit, lévén, hogy normális esetben az lenne az elvárható, hogy az eladó úgy adja el, hogy előtte karbantartotta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!