R9 280X tulajdonosok és akik értenek hozzá. Sapphire, Asus vagy Msi?
Sapphire DUAL-X
Asus DC2
Asus DC2T
Msi TWIN FROZEN
A négy kártyáról szeretném ha írnátok.
Milyen hangos, mennyire jó a hűtése és teljesítményben mennyire jó.
Azért kérdezem mert videó kártyát akarok venni és olvastam olyat, hogy az Asus 100°C fölé megy és ezért vissza kellett húzni rajta az órajelet , a Sapphire nem egy jó minőség és, hogy az Msi 1 ventivel is tartja az 50°.
Ezért nem tudom melyik is legyen.
Jó kártyák azok,én a DC2/DC2T-t venném a hűtés és az optimalizáció miatt,nagyon jó a hűtés(e miatt ) ,alapból magasabb órajeleken tud működni mint néhány társa,és nagyobb órajeleket bír,illetve stabilabb.
Mind jó.
Ár kérdése ,hogy melyiket engedheted meg magadnak.
Bár az MSI most magas áron kapható,nem éri meg annyiért.
Legjobb árfekvésű VGA-k: ASUS r9 280(SIMA) 59k.(R9 280-nál best) ,XFX R9 280X 61,5k.
A dc2 hűtés hatékony, nem tudom hol olvastad, hogy nem jó, nem is melegszik, és halk. Sapphire kártyám csak egyszer volt, de azzal sem volt semmi gond(illetve nincs most sem, 2010 körül vettem, és a mai napig nagyszerűen működik). Az msi vel nincsenek ilyen jó tapasztalataim.
Hibás kártya sajnos bármelyik gyártónál előfordulhat.
A Vapor-X a Toxic órajelre optimalizált változata.
A Sapphire R9 kártyáinál a Toxic és a Vapor a legerősebb,a Toxic alapból nagyobb órajeleken van (kicsit több mint a Vapor-on)a Vapor pedig (valamivel +30-50) nagyobb órajelet bír el gyári hűtővel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!