Jakus Tamás kérdése:
Toshiba C660-as gépem van. Haldoklik a billentyűzete de mitől és hogy tudom helyrehozni?
Figyelt kérdés
Ahogy azt leírtam egy Toshiba C660-as gépem van. Úgy 1 hónapja figyeltem fel a problémára amikor is először csak pár alig használt billentyű nem volt hajlandó működni. A dolog mára addig fajult hogy a billentyűzetem fele nem működik és enyhén szólva is idegesítő hogy nem tudom miért, és hogyan oldjam meg a problémát. Aki találkozott már ehhez hasonló gonddal és sikeresen meg is oldotta az kérem írjon üzenetet.
És még valami. természetesen kitakarítottam mindent. Kívül belül, csatlakozási pontokat átnéztem, minden rendben. LÁTSZÓLAG!
2014. okt. 13. 21:23
1/2 Granitis válasza:
Nekem ez egy Dell Vostro 3350el volt a problémám és én elvittem a Laptop.hu-s srácok szervizébe ahol 3000 FT-ért valamit okoztak neki (már nem tudom mi volt az hisz a gép már egy éve hogy nincs meg de a lényeg hogy működött (1 munkanapon belül megcsinálták)
2/2 anonim válasza:
Vegyél hozzá egy másik billentyűzetet, ha úgy érzed, hogy megéri költeni rá, mert annyira hozzád nőtt, vagy add el alkatrészenként és vegyél egy másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!