Laptop billentyűzete: meghibásodás?
Néhány éves notebook-om billentyűzetével van gondom, megbolondult. Egy-egy gomb nem megfelelően reagál (nem a numlock miatt), de az ü betű beragadása a probléma.
Biosban ugyanúgy vacak, és programmal is próbáltam letiltani az ü betűt (nem jelent neki gondot, írja a backspace vagy néha más billentyű lenyomására, de kattintásra is.)
Sokszor teljesen "beragad" vagyis minden előzmény nélkül elkezdi írni a "levegőbe" (pl. asztal, amit látni ugye nem látok, de a windows hangjelzése az megvan.)
A billentyűzetem romlott el, netán egy észrevehetetlen sunyi vírus, vagy valami egyéb? Esetleg valakinek valami javaslata, hogy mivel próbálkozzak?
Nem ment rá valamilyen folyadék,hogy beragadt?
Nem szoktad tisztítani a billentyűzetet?
Én havonta kifújatom sűrített levegővel.Amúgy nem hiszem,hogy vírus tehette ezt.Külső billentyűzetet csatlakoztattál már hozzá?
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
Nem, semmilyen folyadék nem kerülhetett rá, bele.
Szétszedni nem igazán merem, ennyire szakértő nem vagyok hardver téren, de kifújatni én is szoktam sűrített levegővel, de majd még ezzel próbálkozom ismét. :)
Külső billentyűzetet sajnos eddig nem tudtam csatlakoztatni, mivel csak a régi fajta csatlakozós van itthon, de még ezt is kipróbálom. :) Ha semmi azt hiszem szervizes lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!