Milyen laptoppra van szükségem? Laikus vagyok. (Többi lent)
Figyelt kérdés
Szeretném hogy gyors és időt álló legyen. Akadásmentes youtube és filmek. Minimum 250giga háttértár. Gondolom 4 giga RAM-ra is szükségem lesz. i3 vagy i5 proci egy két vállalható unaloműző játék jó volna ha futna rajta. Maximum 100 ezer forintot tudok rászánni. Jöhetnek linkek, márkák, típusok. Köszi előre is.2014. okt. 12. 23:14
1/6 anonim válasza:
Vagy az osszeget duplazd legalabb vagy az igenyekbol adj le. Ez a kategoria nem az idotallasrol hires, i3-at es i5-ot nem kapsz ennyiert. Legalabbis ujonnan. Hasznaltan esetleg vegyel valami business lapost, azzal mar lehet jol jarnal.
2/6 A kérdező kommentje:
Én is használtan gondoltam.
2014. okt. 12. 23:26
5/6 BM-Striker válasza:
Az áthalad linkelt gép jó, de egy lehúzás ennyiért, hardverprón kb 60-at érne.
6/6 anonim válasza:
Az általad megcélzott értékhatár esetén ne add alább második generációs i5 processzorral szerelt típusnál.
A Probook jó, de ha Elitebook-ot kapsz, az jobb. Továbbá a Dell-ből a Latitude az "E" sorozattól kezdve, Lenovoból Thinkpad, Acer-ből Travelmate.
Nézz szét a laptopsystemnél (prohardveren "Alfa156"). Ők megbízhatók ezen a pályán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!