Honnan tudom egy gépről ha megérett a pasztázásra? (PC)
Figyelt kérdés
Nem rég lett összerakva a gépem egy valamit kivéve a processzort, viszont minden kiválóan tökéletesen működik minden játék szinte max megy. Ez egy belépő szintű gép nem egy erőmű de , pár óra játék után kicsit mintha a processzor hűtője 2 szeresre gyorsulna és még ha kiléptem a játékból is hangosan pörög. Alaphelyzetben pedig kifejezetten halk csendesnek mondható! Szóval ez a paszta miatt lehet?2014. okt. 12. 12:03
11/12 anonim 

válasza:

miért eddig nem volt rajta paszta?????
12/12 A kérdező kommentje:
Volt egy kevés,rászáradva.. szal most van rajta bőven! Féltem is h netán nem indul mert raktam rá bőven :D
2014. okt. 12. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!