Az a baj, hogy bekapcsolom a gépet, és nem jön be kép, meg jöttek a kép halálok, gondoltam megérett egy új rendszerre.. Leformáztam, új rendszert raktam, de ez nem múlt el.. Miért nem jön be a rendszer?
Figyelt kérdés
3-4-szer bekapcsolom, nem jön be kép, 5.-re csak egy kurzor villog a bal felső sarokban, aztán semmi, 6.-ra általában rendesen bejön a rendszer, és akkor már semmi baj nincs... Mi lehet a baj?2009. márc. 9. 17:52
1/1 anonim válasza:
Elsőre az alaplap kondijai száradtak ki. A többszöri ki-bekapcsolgatás után valahogy sikerült feltöltődnie üzemi szintre. Vagy púposak, vagy már szét is nyíltak. Esetleg egy másik táppal is meg kéne próbálni. Ez tipikus hardver hiba, új rendszer ezen nem segít. Próbálj bútolni 1 linux live CD-ről, valószínű ott se fog elsőre indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!