Gaming alaplap?
Üdv, a kérdésem az lenne hogy tudna e nekem valaki ajánlani egy gaming alaplapot ami árban úgy 25.000Ft körül van, és nincs vele gond? Úgy értem hogy pl:kékhalál stb...
Elnézést hogyha butaságot írtam kékhalálra utalva, csak ahol olvastam "vannak olyan alaplapok amik nem jók bizonyos videókártyákhoz"(már ha ez igaz). Valami jól bevált megbízható és olcsó alaplap kéne. Most állítom össze az új gépemet, jelenleg a ram van csak meg, ez lenne az: Kingston 8GB DDR3 1600MHz KVR16N11/8BK
Szóval gondoltam meg kérdezgetem szakértőktől/gamerektől hogy ők mit tudnak mondani ezzel kapcsolatban.
-Lesznek még kérdéseim amúgy pl: videókártya ügyben, cpu, gpu, táp, hogy olyanokból milyet kéne vegyek. Egyenlőre csak a ram van kinézve a többi még nincs :D nem értek hozzá bocsesz:/
ami jelenleg gépemben van:
Processzor: AMD Athlon(tm) II x4 630 Processzor 2.80 GHz
Telepített memória (RAM): 2,00 GB
Rendszer típusa: 32 bites operációs rendszer
service pack1
Videókártyák: NVIDIA GeForce GTS 250
Számítógép: ACPI X86 alapú PC
Táp: GIGABYTE 450w (Peak power 550)
Alaplap: Asrock K10N78FullHD-hSLI ddr2 8mhz PCI express 2.0 DVI HDCP SATAII
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!