Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen alaplapot vegyek?

Milyen alaplapot vegyek?

Figyelt kérdés

AMD FM2 foglalatú procit szeretnék beletenni, DDR2 RAM-al.

Keresgéltem neten, de amit találtam azok közül amelyik az FM2 támogatja, az DDR3 RAM-al megy, ami pedig DDR2-vel is menne, az nem támogatja az FM2-t..

Vagy a DDR3-as alaplap elboldogul a DDR2 RAM-al is?

2014. okt. 9. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Minek neked szar ddr 2 ?
2014. okt. 9. 16:14
 2/5 P.O.C. ***** válasza:

Nem létezik FM2 tokozású alaplap DDR2 támogatással. (Már FM1 -be se volt)

Ezen kívül nem csak technológiailag különbözik a DDR2 a DDR3 -tól hanem fizikai megjelenésben is.

[link]

2014. okt. 9. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
ddr3 gyorsabb, mint a ddr2.
2014. okt. 9. 16:47
 4/5 Axel015 ***** válasza:
azért nem találtál mert nem létezik ilyen alaplap, fm2-es foglalatú lapok, csak a ddr3-mat támogatják már, és a ddr2 nem megy bele a ddr3mas foglalatba.
2014. okt. 9. 21:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Értem.Köszönöm a válaszokat!

Csak azért érdeklődtem, mert most kaptam az új procit (AMD Athlon II X4 740X 3.25GHz), és vennem kell egy új alaplapot mert a mostani nem támogatja FM2-t.És ha nem muszály akkor nem adnám el a 8gb ddr2-es ramot.De úgy látszik akkor el kell

2014. okt. 9. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!