Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplap ajánlásokat várok 4...

Orion6891 kérdése:

Alaplap ajánlásokat várok 4 VGA-s konfighoz?

Figyelt kérdés
Közeli jövőben tervezek egy 4 VGA-s rendszert melyből pár hardver már megvan, viszont alaplapom egyelőre nincs. AMD-s proci lesz benne ez kb 80% Ki mit tud ajánlani?
2014. okt. 10. 01:29
 1/8 anonim ***** válasza:

4 kártyás rendszerhez X99-es lapot vegyél.

AMD-hez nincs olyan lap,amivel mind a négy kártya legalább x8-ba menne.

2014. okt. 10. 01:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Mégis ha Intel mellet döntesz ajánlok egy 1150-es lapot: [link]
2014. okt. 10. 06:02
 3/8 coopper ***** válasza:

Szia.

Nem tudom mire szeretnéd használni a rendszert, esetlegesen nem lenne egyszerűbb egy 4 videókártyás VGA-at vásárolni pl : [link]

Igy az alaplapra több lehetőséged jutna (mivel a kártya sima PCI-os vagy PCI expres-es foglalatba belemegy)

Sok sikert.

Üdv.

2014. okt. 10. 08:18
 4/8 anonim ***** válasza:

AMD CPU egy 4 vga-s rendszer alá?

Gondolom 4K felbontás a cél, de ilyen rendszer alapjául sose választanék AMD-t. Egy komolyan túlhajtott Intel CPU, aminek látnám itt értelmét, AMD alá rendes lapot sem kapsz ebben a témában.

2014. okt. 10. 09:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Vannak AMD-s platformban is 4VGA-s lapok, de az egyik PCIe sín csak x4-ben fog menni.
2014. okt. 10. 10:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Találtam egyet, ami használható 4db x8 módban, de nem tudom, hol kapható.

Gigabyte GA-890FXA-UD7

2014. okt. 10. 10:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Amit én gondoltam az egy Gigabyte GA990FXA-UD7 lett volna de sajna szinte sehol nem kapható, nem is nagyon tudom mi ennek az oka :S...Így viszont lehet, hogy Inteles konfig lesz belőle. Kicsit az is furcsa, hogy AMD-s procikhoz nem is nagyon van minőségi lap semelyik gyártónál sem ilyen rendszer kiépítéséhez :S
2014. okt. 10. 15:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Mert alapvetően nincs is szükség rá.

Ahova 4 kártyás rendszer kell,oda sokszor csúcsprocesszor is.

2014. okt. 10. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!