Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy futna vajon ezen egy...

Hogy futna vajon ezen egy Assassins Creed Unity?

Figyelt kérdés

nem tudom hogy vegyek-e ps4-et :(

sapphire 7850 2gb változat

amd fx-6300

4 giga ram

full hd-ban szeretnék játszani mert a monitorom egész jó.

továbba ezen a gépen elfutna még a witcher 3 és az arkham knight?

2014. okt. 8. 18:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Rakj még hozzá 4 gigát, elkell, hogy vigye, ugyanilyen kártyám van msi-be, minden fut rajta full hd-ba, csak nekem van mellé egy 3770k, de a te procid is húzható, ha van hozzá jó hűtő és lap. Én biztos nem vennék ps4-est csak ezért, konzolon sose lesz olyan a grafika mint amit a pc tud.
2014. okt. 8. 18:24
 2/10 A kérdező kommentje:
ez így van a pc-s grafika mindent konzolt odaver. de azt hozzá kell tennem hogy jónéhány exkluzív van ami miatt szeretem + játszhatnék anélkül hogy kikelek az ágyból ha a kontroller kartávolságon belül van :DD
2014. okt. 8. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél a gépbe még ramot ! Jobban jársz vele ! DE ha ennyi pénzed van akkor egy R9 280x-et a gépbe a ram mellé !
2014. okt. 8. 18:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Géphez is lehet használni kontrollert ! HA nagyon kellenek a ps játékok akkor vegyél ,de ha multiplatform játékokkal játszol inkább akkor fölösleges !
2014. okt. 8. 18:38
 5/10 A kérdező kommentje:
szerintetek 8 giga rammal más változtatás nélkül tudnám 1920x1080 felbontásban játszani legalább egy ps4 grafikai szintjén??
2014. okt. 8. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Assassin's Creed: Unity - 900p és 30 fps konzolokon
2014. okt. 8. 18:49
 7/10 A kérdező kommentje:
azt valszeg kijavítják egy patchben mint az ac4 ps4-es verziójánál szóval ezen nem parázok
2014. okt. 8. 18:56
 8/10 anonim ***** válasza:
A válaszod alapján te ps4-et akarsz venni, azt pártolod ! Akkor vegyél azt. Nem nekünk kell tudni ,hogy min akarsz játszani .
2014. okt. 8. 19:01
 9/10 A kérdező kommentje:

igen, tényleg szeretnék egyet. és nem is várom el senkitől hogy eldöntse helyettem :))

csak azt akartam összevetni hogy a gépem mit pordukálna egy ps4-el szemben ezért is írtam ki a kérdést. egyébként hasznos válaszok :)

2014. okt. 8. 19:07
 10/10 anonim ***** válasza:
A géped erősebb ! Nem olyan erősek a konzolok ám !
2014. okt. 8. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!