Vajon elég lesz egy fx 8320 még 2-3 évig?
Figyelt kérdés
Van egy AsRock 970 Extreme4 lapom, és azt szeretném tudni, hogy a 8320 elég-e lehet még átlagfelhasználásra 2-3 évig. Persze tudom, senki sem tudja megjósolni mi lesz 2 év múlva, de tippelni igen.2014. szept. 9. 16:50
1/7 anonim válasza:
Átlagfelhasználónak még bőven elég lessz addig.
Most úgysem az új procik viszik a prémet, hanem inkább ez a DDR4 mizéria.
2/7 anonim válasza:
Talán. Bár ha olyan játékok jönnek ki amik full kihasználják azt a 8 magot, akkor sztem nem lesz vele probléma 3 év múlva se.
3/7 anonim válasza:
Az "elég" egy elég tág fogalom. Átlag felhasználásra, ami azt jelenti, amire a legtöbben használják otthon a gépüket, egy Athlon II is "elég", még tovább is. Az átlagfelhasználás ugyanis kb. azt jelenti, hogy a legmegterhelőbb használat az lesz, ha böngészés közben DVD-t írsz és még fut egy winamp is.
4/7 anonim válasza:
amíg egy haswell i3 elég lesz addig ez is ..
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Ezzel zt szeretnéd mondani, hogy egy FX 8320 egy Haswell I3 szintjén van? na ne hülyéskedj már...
2014. szept. 10. 06:59
6/7 anonim válasza:
Jó processzorok az amd-k nekem fx 6300 van,alapjáraton sem használja ki egyik játék sem, úgyhogy a turbo órajelet nem is kell használnom.
fx 8320-al nem lesz gond évekig, húzni úgyis tudod ,ha kell ,de nem fog kelleni.
Inkább a DDR4-es ramok és az új VGA-k miatt kell majd alaplapot cserélni, ami lehet hogy nem am3+ lesz, na majd itt kezdődnek a gondjaink az am3+ - as processzorjainkal.
De addig is simán jó.
7/7 anonim válasza:
azt akartam ezzel mondani amit írtam semmi mást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!