Számítógép összeállítás?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy újabb videókártyát venni, mert ami most van: [link] az nagyon jó (legalábbis nekem eddig semmi problémám nem volt vele pedig használtan vettem évekkel ezelőtt) csak nem csipázza a dx11-et és ez elég nagy probléma most már. Egy olyanra szeretném cserélni ami majd támogatni fogja a dx12-t is. De ha már videókarit cserélem jól jönne egy 8 magos processzor is és olyan alaplap amire ezeket rátudom pakolni meg minimum 8gb ram. Tehát majdnem az egész gépet szeretném lecserélni kivéve a tápot (700w-os remélem az elég) ja meg a gépházat, monitort stb. Azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok e egy ilyesmi konfigot írni minél olcsóbban (inkább amd párti vagyok). A válaszokat előre is köszönöm.2014. okt. 8. 16:46
21/21 anonim válasza:
Szerk: Ha nem a mobilitás a cél vagy valami ízléses steambox összeállítása már csak összeszerelési okokból sem ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!