Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép összeállítás?

Számítógép összeállítás?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy újabb videókártyát venni, mert ami most van: [link] az nagyon jó (legalábbis nekem eddig semmi problémám nem volt vele pedig használtan vettem évekkel ezelőtt) csak nem csipázza a dx11-et és ez elég nagy probléma most már. Egy olyanra szeretném cserélni ami majd támogatni fogja a dx12-t is. De ha már videókarit cserélem jól jönne egy 8 magos processzor is és olyan alaplap amire ezeket rátudom pakolni meg minimum 8gb ram. Tehát majdnem az egész gépet szeretném lecserélni kivéve a tápot (700w-os remélem az elég) ja meg a gépházat, monitort stb. Azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok e egy ilyesmi konfigot írni minél olcsóbban (inkább amd párti vagyok). A válaszokat előre is köszönöm.

2014. okt. 8. 16:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2014. okt. 9. 16:27
 12/21 anonim ***** válasza:
Sztem jobb egy erősebb proci alapnak. VGA csere 3 csavar és a 2 táp csatlakozós és ki kell pattintani.
2014. okt. 9. 19:04
 13/21 anonim ***** válasza:
10# teljesen jogos észrevétel :D lehet nem ebédszünet közben kéne kapkodni írni legközelebb :D
2014. okt. 9. 19:20
 14/21 A kérdező kommentje:
És ez a proci is jó/jobb lenne?: Intel Core i5-4690 3,5GHz [link]
2014. okt. 11. 17:59
 15/21 A kérdező kommentje:
Az alaplap microATX az a kisebb méretű ugye, az nem gond?
2014. okt. 11. 18:01
 16/21 anonim ***** válasza:

Egy hatvanezres procihoz akarsz venni egy minilapot? Ha már arra futja én nem az olcsó/kompakt alaplapokon spórolnék.

A kompakt alaplapok méretükből adódóan nem annyira megbízhatók és pl.: VGA-ból sem megy bele mind. Ha nem MicroATX házba veszed vegyél normális alaplapot. Minimum a processzor árának a feléért.

2014. okt. 11. 19:40
 17/21 anonim ***** válasza:

miért ne lenne jó, egy matx lap?

vannak ugyan úgy matx lapok, amik baromi jók.

Nem értem, hogy honnan veszed ezt, hogy attól, hogy kisebb, egyből rosszabb is.

A nem megy bele minden vga, az meg vicc. ja az agp nem megy bele....

2014. okt. 11. 21:36
 18/21 A kérdező kommentje:
Ez jobb lenne: [link] ?
2014. okt. 12. 08:13
 19/21 A kérdező kommentje:
Ez meg ugyanaz csak nem micro ugye: [link] ?
2014. okt. 12. 08:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Spec a hővezetés és a hővezető felületek is kisebbek, tehát jobban melegszik. Plusz minden közelebb van mindenhez, így pl ha vesz egy procihűtőt valszeg LP memória fog kelleni.

Abból indultam ki, hogy ha micro atx házba veszi. Abba pl.: biztos hogy nem fér bele minden kártya.

2014. okt. 12. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!