Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sata gondok. Tud erre valaki...

Sata gondok. Tud erre valaki valami megoldást? :S

Figyelt kérdés

Üdv! Tehát nemrég vettem egy vinyót, ami ma be is próbáltam volna a gépbe, viszont nem stimmelnek a csatlakozók. Rágugliztam( eső után köpönyeg), és valami olyasmit sikerült kihámozni, hogy a vinyó amit vettem, Sata 2-es, a csatlakozóm vinszont Sata 1-es...valahogy nem lehetne mégis beleoperálni a gépbe?

kerestem képet is:

Ilyesmi a vinyó:

[link]

A csatlakozó viszont ilyen:

[link]

Előre is köszi a segítséget

2010. jan. 22. 15:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Te kevered a SATA-t az IDE-vel. A winyód amid van, valóban SATA-s, ahhoz ilyen kábel kéne: [link]

Noh és persze az alaplapodon is kell, hogy legyen ilyen aljzat.

2010. jan. 22. 15:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Bocs, nem értek hozzá:)

Akkor kell, hogy legyen az adatlapon olyan csatlakozó, amire rá tudom dugni a vinyót?

2010. jan. 22. 16:37
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Az a rózsaszín, ott. Plusz egy SATA kábel, plusz egy tápkábel a winyónak. Tápkábelhez lehet kapni átalakítót, ha nem lenne a tápon, de ha az alaplapon nincs olyan csatlakozó, mint amit linkeltem, akkor ezt a winyót nem fogod tudni használni.

2010. jan. 22. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!