SEGÍTSETEK KÉRLEK SZÉPEN (MP3 GONDOK)?
Figyelt kérdés
Szia olvasó !
Az lenne a kérdésem,hogy van egy:ROX-digitális mp3 lejátszóm és mikor feltettem,hogy rakjak rá zenéket, azt írta ki,hogy:A digitális lemez nincs megformázzva,megformázza most?->IGEN->A lemezformázás kész->OK rendben,most mennyünk be a k/cserélhető lemez-be->felteszem a zenéket->biztonságos eltávolítás->kihúzás.Elindítom és nem kapcsol be...nem értem...eddig jó volt,ma amielőtt bedugtam ,nem játszotta le a zenéket,ezért akartam másokat rátenni ,de amikor beraktam ez történt...nem értem ...kérlek segítsetek PLS
(Az összes mappa,adat eltűnt az mp3-ról gondolom azért nem indul,tudok még vele csinálni valamit?)
2011. okt. 6. 12:45
1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy azért nem indul, mert - ahogy írtad - az összes mappa és adat eltűnt az mp3-ról. az meg azért tűnt el, mert leformáztad. Talán most tegyél rá zenéket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!