Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel Core i7 4770 vagy i7 4790?

Intel Core i7 4770 vagy i7 4790?

Figyelt kérdés

A kérdés adott. Sima asztali procikról van szó, szorzózárral, mert nem nagyon akarok tuningolni, tehát nem kell K-s. Nem játékra kell. Z87-es lapom van hozzá. Szerintetek megérné az újabbat venni?

---

Más procikra ne kanyarodjatok rá, mert kifejezetten erről a kettőről kérdeztem!

2014. okt. 3. 15:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Leírtam, hogy nem játékra kell és ne térjünk el a témától. Azaz csakis kizárólag erről a 2 processzorról beszéljünk és csakis kizárólag ez a 2 processzor jöhet szóba vásárlás terén is. Erről kérdeztem és pont. Ha majd más is szóba jöhetne, azt leírtam volna, de nem jöhet szóba más, mert most erről kérdeztem. Úgy érzem, hogy ezt eléggé kifejtettem és most már remélhetőleg mindenki a témával kapcsolatban fog írni.
2014. okt. 9. 20:05
 12/17 A kérdező kommentje:

Amíg el nem takarodnak a hozzád hasonlóak. A hozzászólás a válaszból álljon, ne a kötekedésből. Köszönöm.

Egyébként még nem nagyon jött megfelelő válasz. Bár lehet, hogy ezen az oldalon nem is fogok kapni, mert ritka itt az értelmes ember, aki nem trollkodni jön fel.

2014. okt. 30. 20:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha van rá pénzed, akkor persze, megéri. De ezt már leírták korábban. Én biztosan a 4790-et venném, ha szükségem lenne i7-re.
2014. okt. 30. 21:29
 14/17 anonim ***** válasza:

Kettő között nüansznyi különbségek vannak teljesítmény tekintetében, és ez is csak az órajel különbségből adódik, architekturálisan ugyanaz a kettő. Haswell refreshnek egy nagy előnye van a "simához" képest: jobban illeszkedik a processzor magja a kupakkal, emiatt alacsonyabb a hőmérséklete.

Viszont ahogy már többen is írták, járj utána, hogy tényleg támogatja-e az alaplap a processzort. Ismerősnek sikerült benéznie...

2014. okt. 30. 21:32
 15/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
60%

Te jöttél trollkodni és provokáni. (Kérdező)

Erről mi nem tehetünk hogy van valami különös betegséged.

2014. okt. 31. 07:56
 16/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
60%
(1 honap mulva UNALOMBOL viszajotel kiemelni szerinted ez mire utal? Rejtet modszeres provokalas ha mindenteren igy viselkesz nem lehet VALOBAN bodog eleted de hat mit erdekel ez engem?)
2014. okt. 31. 07:59
 17/17 anonim válasza:
huuu öcsém arcod az van! kár hogy nem tudom itt lerúgni az inteleddel együtt :D :D
2016. szept. 12. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!