Intel Core i7 4790 Processzort lehet tuningolni?
Mindent lehet tudningolni.
Megnéztem közelebről is, egy véleményt alkottak róla, de szerintem az is nagyon elfogult, azaz ha én adnék egy prociért ennyi pénzt, akkor biztosan nem lennék róla rossz véleménnyel... :-)
(a véleményező nincs tisztában a renderelés fogalmával :-))
...pl úgy tudod tuningolni, ha veszel egy jobbat... :-)
Mellesleg nálam az AMD processzor nem haladta meg még az 55 fokot sem, pedig állítólag azok melegszenek jobban... :-)
Igaz mondó,nem értem minek vagy itt akkora sületlenségeket írsz megállás nélkül,"mindent lehet tuningolni" ... még azt is amit nem ? - ez a tapasztalat onnan van,hogy fosterék házát meglátogattad,és ott felhúztál egy G3420-at 5ghz-ra nem?...
Igen vannak olyan i7-ek (és egyebek) amiket szórzózármentesség nélkül is lehet húzni,viszont ezek a kijelentéseid,tökéletes tesco/computerimperium/pcoutlet dolgozó lennél,a nagyotmondásaiddal belebeszélnéd a vevőbe hogy 2gb-s r9 270x-nél jobb a 4gb-s gts640
Hát igen, "Igaz Mondó" eltakarodhatna már innen.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!