Intel Core i7 4770 vagy i7 4790?
Figyelt kérdés
A kérdés adott. Sima asztali procikról van szó, szorzózárral, mert nem nagyon akarok tuningolni, tehát nem kell K-s. Nem játékra kell. Z87-es lapom van hozzá. Szerintetek megérné az újabbat venni?
---
Más procikra ne kanyarodjatok rá, mert kifejezetten erről a kettőről kérdeztem!
#processzor #Intel #Intel Core #4790 #Intel Core i7-4770K #i7 4790 #4770 vs 4790 #i7 4770 vs i7 4790
2014. okt. 3. 15:09
1/17 anonim válasza:
Attol fugg mennyit er neked az arkulonbseg..
Teljesitmenyben tudtommal nem sok a kulonbseg.
2/17 A kérdező kommentje:
Az árat ne nézzétek.
2014. okt. 3. 15:12
4/17 anonim válasza:
Bár, ha minden igaz akkor frissítened kell majd a BIOS-t.
5/17 anonim válasza:
i7 4790 hangyányival erősebb, szerintem nem fogsz lényeges különbséget érezni a kettő között, szóval majdnem, hogy mind1 melyiket veszed, a választás a pénztárcád határozza meg ÉN a helyedben az olcsóbbikat venném ez esetben az i7 4770 mivel szinte alig van különbség úgyse játszol szóval ennyi, sok sikert.
6/17 A kérdező kommentje:
Az a legkisebb probléma. Azért is nagy kérdés, mert ez már Haswell Refreshes, míg a régebbi sima Haswell. Ez ugyan nem egy szakfórum, de itt is felteszem a kérdést, hogy ki tud róla, megéri e az újabb. Bár legtöbbször az újabb gyakran megéri, persze az is elavul egyszer, de ilyen az élet. Egyébként természetesen olvasgattam és kérdezgettem is utánuk, de ezt az oldal sem hagyhattam ki. :D Hátha van itt valaki, aki elég jól vágja ezeket a dolgokat, de máshol nincs jelen.
2014. okt. 3. 15:20
7/17 A kérdező kommentje:
Közeben jött még egy válasz, az #5-ös. A végére mindenképpen reagálnék: ha játszani szeretnék, elég lenne egy i5-ös.
2014. okt. 3. 15:21
8/17 anonim válasza:
NOst milyen procid van? Tudsz BIOS-t frissíteni? Ha igen, akkor mindenképpen i7 4790.
10/17 anonim válasza:
Persze elég lenne, én beruháztam 3770k ba mert erős prockó sokáig nem kell majd fejleszteni és még a tuning potenciál is ott van ha mégis nehézségei akadnak majd, a hűtés egyértelmű bajnoka a legjobb barátja noctua nh-d14 a hűtéssel lesz gond ha arról lesz szó, na nem offolok csak felvázoltam, de persze egy i5 bőven elég lenne gémelni, de elég drágának tartom őket, inkább itt lehet amd-t vennék az ár miatt, mai játékok vga igényesek inkább. Még egy kérdés, hogy leírnád a full gépet ami most lesz neked ha ezt megveszed ? és hogy mire használod majd, pusztán kiváncsiság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!