Vadi uj 150cm Tv-ém van de nem használhatom?
Nyertem egy 150cm Plazma tv ! de sajnos csak VGA és S-video bemenetek vannak,nem tudok PS4 játsuani rajta,nem tudom a digi kábel tv,nem tudom a dvd lejátszót ra kötni .
Rendeltem kínábol egy RCA to VGA,HDMI to VGA egyszerű kábel átalakítót de nem működöt ! mit tegyek ? hogyan oldjam meg ezt ? valami fizetendő megoldás ?
PS4 + Digi kábel tv + Hdmi kimenetes keszülék.. ?
csak vga és s-video?
elég régi raktáron maradt darab lehet....ingyen megérte
te!
van ebben egyáltalán tv tuner?
ebben a leírásban videofalnak, reklámfalnak van feltüntetve
Ez nem is TV...
tudom !! ez monitor ! de laptoppal kivaloan mukodik !! full hd filmeket stb ,
en segitseget kertem nem velemenyeket !
Akár mennyire bányászom a böngészőt PN-E602 az led és nem plazma.Amennyiben így van van rajta HDMI-VGA-RGB-....
Amennyiben még sincs akkor valami különc lehet.
Ha átalakítót akarsz használni akkor egy sima kábel nem lesz jó mert digit.-ből analog soha nem lesz és fordítva sem.Csakis aktiv átalakító működhet.
A HDMI-VGA kábelek nagy része VGA kimenetből csinál HDMI bemenetet. Neked pont fordítva kell, amihez már aktív átalakító szükséges. Ilyent keress és azzal menni fog.
Ez működni fog PS4-el és HDMI-s készülékekkel.
A TV keményebb dió, ahhoz szerezned kell egy TV tunert, és egy PC-t, amibe beleteszed (v. beledugod, ha USB-s) a tunert és a PC-t rákötöd a monitorra. (a PC laptop is lehet természetesen).
Még valami: ha tudod, hogy nem TV-d van, hanem monitorod, akkor miért vezeted félre a válaszolókat, majd pattogsz, hogy nem ezt meg azt kértél.
Vettük a fáradtságot és utána néztünk a problémádnak te meg fikázol?
Először is a kérdésed úgy hangzik hogy "Vadi uj 150cm Tv-ém van".Ezek után bármilyen adatot nézünk róla, nem TV-nem plazma és van rajta HDMI egyes típusokon DVI is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!