Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan használhatom a régi,...

Nzsuzsa kérdése:

Hogyan használhatom a régi, de még jó szkenneremet (Mirascan BQ 3000U) a win 7-tel? Az XP-hez találtam drivert, de nem tudom, azt letölthetem-e a win 7-re! Dugjam össze? Háthe talál magának?

Figyelt kérdés
Nem sokat szkennelek, nem szeretnék költeni, nyomtatóm van.

2014. júl. 25. 08:26
 1/5 P.O.C. ***** válasza:

XP -s driverek csak ritkán működnek Windows 7 alatt.

Próbáld ki a VueScan nevű programot, az képes működéra bírni a régi szkennereket, illesztőprogramot is rendel hozzájuk, attól függetlenül, hogy rég megszűnt rá a gyártói támogatás.

Én is azzal használom a CanoScan LiDE 30 -asomat, amihez már szintén nem volt driver Win7 64-bit -hez.

2014. júl. 25. 08:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Én pedig a HP scanjet 2200c szkenneremet használom VueScan Pro-val 64 bites Win 8.1 alatt, mert a HP ehhez a szkennerhez nem készített Win 8-ra drivert.

És ami a lényeg: sokkal többet tud a VueScan Pro, mint XP-n az eredeti HP driver.

2014. júl. 25. 11:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, letöltöttem, de sajna, csak zörög, valamit érzékel.Ez még XP előtti, már nem is tudom, mi volt előtte. Az XP-n még működött. Mást csak benq 3300U-ra találtam, az enyém 3000U.
2014. júl. 27. 07:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy nem regisztráltam a programhoz, de megnyitotta, dolgozott is, de aztán semmi.
2014. júl. 27. 07:44
 5/5 P.O.C. ***** válasza:
Ennél már csak komplikáltabb megoldások vannak, pl. virtuális gép. De annak sikere, meg nagy mértékbe függ attól, hogy pontosan milyen hardver felépítésű a géped, a Windows 7 melyik változatát használod, stb.
2014. júl. 27. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!