Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is zavar ha a párjánál régi képeket, dolgokat talál egy másik lánnyal/fiúval kapcsolatban?
Mármint amiken a régi barátjával/barátnőjével van.
Engem zavar és én soha nem is szoktam megtartani semmi ilyesmit, főleg ha nagy szerelem volt és vége lett, mert akkor még jobban fáj ha ránéz az ember, szerintem.
Ti hogy vagytok ezzel?
22L
Normális válaszokat kérek légyszi!!
Én megtartanám az exemtől kapott dolgokat, persze elraknám jó eldugott helyre hogy még véletlenül se találjon rá senki, még én se :D Nem dobnám ki, hisz azok az ajándékok meg más dolgok mind szerelemből vannak és szerelemből adta nekem. Nekem azok szép emlékek lennének. Persze a sok rengeteg közös képet is rápakolnám CD-re és eldugnám. És ha évek múlva megtalálom és megnézem csak mosolyogni fogok rajta mennyi mindent csináltunk :)
Persze az kifejezetten zavarna engem is, ha a barátomnál maradnának az ex csajaitól dolgok a szobájában, de végülis ő dolga mit csinál vele. Ha elrakja úgy hogy ne lássam akkor nem zavar, de az irritáló, ha a közös képüket kellen bámulnom, ha belépek a szobájába...
Kedves nem tudom hányadik válaszoló (akit nem zavarna!)!
Képzeld el hogy mész a párodékhoz ebédre, a párod szobájában a polcon ott egy kép ahol a szerelmed és az exe ölelgetik egymást, csókolóznak stb.Ez sem zavarna? Engem igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!