Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mást is zavar ha a párjánál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is zavar ha a párjánál régi képeket, dolgokat talál egy másik lánnyal/fiúval kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Mármint amiken a régi barátjával/barátnőjével van.

Engem zavar és én soha nem is szoktam megtartani semmi ilyesmit, főleg ha nagy szerelem volt és vége lett, mert akkor még jobban fáj ha ránéz az ember, szerintem.

Ti hogy vagytok ezzel?

22L

Normális válaszokat kérek légyszi!!

2009. aug. 3. 14:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
15:20, a 2. vagyok, asszem nekem tetted fel a kérdésedet. Ha egy fiú szeret egy lányt, akkor nem fogja kipakolni a szobájába az exével közös fotóját, pláne ha a barátnője elmegy hozzájuk vendégségbe. Ezt azért nehezen tudom elképzelni :D
2009. aug. 3. 15:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar. Igaz, nem is keresek ilyeneket, így esélyem sincs túl sok, hogy találjak. Ha mégis, hát így jártam.

Én már túl vagyok a 40-en (Férfi), és úgy látom, hogy az ember attól is ember, hogy VAN múltja. Aki állandóan selejtezik, felejt, az valójában a szőnyeg alá söpri a problémáit. Aki nem tud együtt élni a saját múltjával, az nem tud együtt élni saját magával, mert az ember egy komplex személyiség, s az élettörténete alakítja olyanná, amilyen az adott pillanatban. Ha a mostani partneremnek nem lett volna meg a sok előző kapcsolata ("pasija"), akkor most nem lenne olyan, amilyen, és lehet, hogy nem is szeretném. Elfogadom Őt olyannak, amilyen. Ez azt jelenti, hogy elfogadom a múltját, el a szüleit, épp úgy, mint a forradást a hátán, vagy azt, hogy egy kicsit ferde az orra. Ez mind Ő. A volt kapcsolatai is Ő. Nem kell, hogy szeressem a volt pasijait, de amit Őbenne hagytak ezek a kapcsolatok, azt szeretem. Így az emlékeit is. Nekem is megvannak a sajátjaim. Ez így jó, így szép és így igaz. Majd idővel rájössz. Vagy nem.

2009. aug. 3. 15:48
 13/16 A kérdező kommentje:

Ezt mind tudom, nem is az agyunkban lévő emlékekre gondoltam, bár ha tehetném azokból is kitörölnék egy jó párat de hát nem lehet...én sem szoktam keresni semmit, sőt inkább úgy vagyok vele, hogy nem is kutatok soha, hogy még véletlenül se találjak semmit...és ha mégis találnék hát nem örülnék neki. Tudom, hogy engem is zavar ha látok egy más lánnyal készült képet és ezért nálam sem találhatna semmi ilyesmit a párom mert nem akarom, hogy rosszul érezze magát.

Az én saját emlékeim mások...az az én fejemben van, azt ő nem láthatja, azokat nem is kell senkinek elrejtenie, de emlegetni sem szép dolog.

Ha nem lettek volna nekem is kapcsolataim én sem lennék ilyen...ez így van rendjén, ezzel nincs is baj. Én a tárgyi dolgoknak nem örülök csak...amik szem előtt vannak.

2009. aug. 3. 16:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

15.20as

15.05ös vagyok,engem nem zavar ha megtartja a régi képeket meg leveleket,stb... csak ne leygen szemelött. Én is megszoktam tartani az extől kapott fotókat,leveleket,stb... de miután szakítottunk bekerülnek egy cipősdobozba,més be a szekrény aljára.

De képzeld,mikor összejöttem a volt barátommal és először mentem fel hozzá(jártunk 1,5 hónapja) kint voltak a szobája polcán az ex barátnő képei,meg a közös ölelkezős képek.. megkérdeztem h ki az a lány. mintha nem tudnám! :) meg h miért van kint. Azt válaszolta azért,h ne legyen üres a polc. nem szoltam semmit. Mivel ő már a kapcsolatunk elejétől fogva napi szinten bejött hozzánk,tudta a jéárést mindenhova. meg ismerte a szobámat.Nagyot nézett,mikor kinn voltak az ex barátommal készült képek. :) olyan féltékeny volt mint az állat. De én nyugost hangon csak annyit mondtam,h kitettem,h ne legyen olyan üres a polc. egyből le esett h mi a gáz,és másnapra eltüntek a képek,mikor felmentem. És még aznap este én is visszapakoltam a dobozba a képeket.

2009. aug. 4. 07:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Uh az durva :-) akkor neked jol jöttek a képek :-)
2009. aug. 4. 13:43
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vok :) hát ihen jól jöttek :9

de én különben is azt vallom,h attól mert összejöttem vkive mással,nem fogom a multamat csak ugy kidobni. Ezek szép emlékek és ennyi. nem teszem kirakatba őket,hanem el vannak téve. És a pasitól se várom h szabaduljon meg mindentől amit az extől kapott,vagy ami rá emlékeztetheti.

Végül is forídotott esetbem ha én lennék az ex,nekem se esne jól,ha a tőlem kapott képeket vagy akármiket csak ugy kidobná...

2009. aug. 4. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!