Mi lehet a baj?
Most vettem egy Sapphire r9 290 tri-xet és a seggén 2 dvi-d,1hdmi és 1 dp van.Monitorom egy benq g2220hda tipus aminek csak egy sima vga bemenete van.Megvan ugye a vga kábel aminek az egyik része a monitorba megy, a másik amin van egy átalakitó (dvi-d) a kariba.Namost a dvi-i s átalakitot nem lehet bedugni az r290 dvi-d s csatlakozójába.Ezért vettem egy hdmi-dvi-i átalakitót(hdmi részét dugom be a kártyába, a dvi-i összekötöm a dvi-i vga átalakitóval és úgy megy a kábel a mnitorba)és igy a monitor nem ad képet.
Mi tévő legyek neten nem találok dvi-d vga átalakitót.

Tehát a kártyába dugtál egy hdmi-t és azt egy hdmi dvi átalakítóba ( [link] majd a dvi-t átalakítottad VGA jellé ( [link]
Túl sok az átalakítás, meghal a jel szerintem.
Ki kéne zárni a DVI részét. Egyből VGA jellé alakítani a hdmi jelet. Korábban erre nem volt eszköz, de most a keresésre kidobta ezt: [link]
Hátha. Bár erről az eladót meg kéne kérdezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!